VLEES-VAN-DYKHOEVE
Vlees van Dykhoeve varkens en runderen.

Het Liemers vleesvarken van Dykhoeve loopt volledig buiten, er komt geen stal, steen of beton aan te pas. Wroeten, scharrelen en spelen in hun natuurlijke leefomgeving! Dit geeft een kwalitatief hoogwaardig, donker en dooraderd stukje vlees dat zeer weinig vocht verliest bij bereiding.

De runderen worden gevoerd met gewassen van eigen land en lopen het grootste deel van het jaar op kruidenrijke graslanden. De diverse rassen die we gebruiken leveren, elk met hun unieke eigenschappen, een zeer smaakvol stukje vlees!

Meer weten over onze manier van boeren? Kijk dan op de website van de boerderij: dykhoeve.nl

Levering op woensdag tussen 14:00 en 18:00 of 18:00 en 21:00 (bestel uiterlijk maandag). Op vrijdag tussen 14:00 en 18:00 (bestel uiterlijk woensdag).

De boerderijwinkel aan de Polderdijk 75 in Herwen is voor losse verkoop en afhalen van bestellingen geopend op woensdag en vrijdag van 15:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

De producten worden diepgevroren in een Eco-coolbox geleverd. Gewichten zijn indicatief en kunnen iets varieren, je krijgt altijd minimaal het gewicht en waarde aan producten geleverd.


Weergave: