KAMPIOENSBAKKER-PAUL-BERNTSEN-DIDAM

Paul Berntsen, misschien wel de beroemdste bakker in de regio, staat iedere nacht op om de knapperigste broden te bakken en het lekkerste gebak voor te bereiden. Elke dag weer is de winkel goedgevuld met vers, ambachtelijk bereid brood, gebak, taarten en koeken. Zijn passie voor het vak proef je terug in de producten.

En passie voor het vak, dat heeft Paul als geen ander. Hij is niet voor niets in het verleden uitgeroepen tot ‘kampioensbakker’ van Nederland. Niet alleen zijn broden, ook zijn werknemers krijgen de zorg en aandacht die ze verdienen. Met veel trots heeft Paul ook de titel ‘Baas van het jaar’ in de wacht mogen slepen.

Levering op woensdag tussen 14:00 en 18:00 of 18:00 en 21:00 (bestel uiterlijk zondag). Op vrijdag tussen 14:00 en 18:00 (bestel uiterlijk woensdag).



Weergave:


Bezig met laden...
Lekker om zelf af te bakken, 5 witte en 5 waldcorn bolletjes. Oven voorverwarmen op 180 graden Celcius, 6 minuten onderin de oven leggen.
100% Volkoren meel waarvan een vijfde Liemers volkoren is. Echt goed bakwerk en goede brandstof voor de motor
Ook in dit brood zit natuurlijk Liemers volkoren, onze eigen geteelde en vermalen tarwe. Maar ook gebroken tarwekorrels. Deze zijn niet helemaal vermalen en laten we minimaal 12 uur weken in water.
Lekker om zelf af te bakken. Oven voorverwarmen op 180 graden Celcius, 6 minuten onderin de oven leggen.
Lekker om zelf af te bakken. Oven voorverwarmen op 180 graden Celcius, 6 minuten onderin de oven leggen.
Lekker om zelf af te bakken. Oven voorverwarmen op 180 graden Celcius, 6 minuten onderin de oven leggen.
Gewoon eenvoudig: Bruin brood. Geen zaden, pitten of grove korrels. Weinig vertoon, maar wel vakmanschap, passie en smaak, iedere dag vers.
Waldcorn is een meergranenbrood met een vaste samenstelling.
Een fijn gemalen wit brood met een tijgerkorstje. Dit brood wordt dagelijks vers gebakken.
Zak met 12 gesorteerde witte bolletjes, 3 naturel, 3 met maanzaad, 3 met sesamzaad en 3 met kaassnippers.