DYKHOEVE-LIEMERS-VARKEN&RUND-VLEESPAKKETTEN
Het Liemers vleesvarken van Dykhoeve loopt volledig buiten, er komt geen stal, steen of beton aan te pas. Wroeten, scharrelen en spelen in hun natuurlijke leefomgeving! Dit geeft een kwalitatief hoogwaardig, donker en dooraderd stukje vlees dat zeer weinig vocht verliest bij bereiding. Dykhoeve varkens zijn door hun rustige groei, voeding en beweging niet vet.

Op Dykhoeve blijven de kalfjes minimaal 10 maanden bij hun moeder. De runderen worden gevoerd met gewassen van eigen land en lopen het grootste deel van het jaar op kruidenrijke graslanden. Het ras Blonde d'Aquitaine levert een zeer smaakvol stukje vlees!

Levering op woensdag tussen 14:00 en 18:00 of 18:00 en 21:00 (bestel uiterlijk zondag). Op vrijdag tussen 14:00 en 18:00 (bestel uiterlijk woensdag).

De boerderijwinkel aan de Polderdijk 75 in Herwen is voor losse verkoop en afhalen van bestellingen geopend op woensdag en vrijdag van 15:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Kijk op www.dykhoeve.nl voor mee informatie.

De producten worden diepgevroren in een Eco-coolbox geleverd. Gewichten zijn indicatief en kunnen iets varieren, je krijgt altijd minimaal het gewicht en waarde aan producten geleverd.


Weergave:


Bezig met laden...
Basispakket 4kg rund- en varkensvlees
Basispakket 4kg rundvlees
Basispakket 5kg varkensvlees.