DE-KAASTOBBE

Voor Duuvese Kaes worden alleen kwaliteitsproducten gebruikt. Melk van onze eigen koeien, stremsel en zuursel zijn de enige ingrediënten van onze kaas. Geen conserveringsmiddelen. Zoals kaas van oudsher gemaakt werd.

Onze kazen bestaan uit melk, stremsel en zuursel. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat het ons is gelukt om geen enkel E-nummer te gebruiken. Meestal zit E251 in kaas omdat dit een conserveringsmiddel is. Geen kleur- of smaakstoffen. Dit maakt het tot een pure en eerlijke half harde kaas.

We thermiseren de melk even kort alvorens het in de tobbe komt. Dit betekent dat het even kort verhit wordt om bacteriën te doden. We hebben bewust niet gekozen voor rauwmelkse kaas omdat we door thermiseren een meer constante kwaliteit kunnen bieden. Pasteuriseren maakt weer meer smaak kapot en daarom hebben wij gekozen voor thermiseren. Daarnaast wordt onze kaas iedere acht weken onderzocht, zoals de hygiënevoorschriften voorschrijven.

Levering op woensdag tussen 14:00 en 18:00 of 18:00 en 21:00 (bestel uiterlijk maandag). Op vrijdag tussen 14:00 en 18:00 (bestel uiterlijk woensdag).Weergave: