Liemers Vlees - Streekproducten - Eten

Proef de Liemers is een platform waar lokaal eten wordt samengebracht. Eenvoudig en zonder "toeters en bellen" een deel van uw wekelijkse boodschappen van diverse lokale producenten en leveranciers bestellen en op een van de locaties in de buurt afhalen. Makkelijk, lekker en dichtbij.

Kijk bij "afhaalpunten" waar afhalen op dit moment mogelijk is. Selecteer bij uw bestelling uw afhaalpunt en wij informeren u wanneer uw bestelling daar klaarstaat.

Afhalen van uw bestelling is altijd gratis.

Retailer of restaurateur en geÏnteresseerd in lokale producten in uw assortiment of op de kaart? Neem contact met ons op! Wij verzorgen in samenwerking met onze leveranciers, verwerkers en transporteurs maatwerk in transport, houdbaar & vers assortiment en vleesproducten. Snel en flexibel geleverd.

Eerlijke producten, op een eerlijke manier gepresenteerd, met het verhaal van de producent voorop. Niet alleen lekker, gevarieerd eten maar ook nog zorg dragen voor omgeving, mens en milieu. Proef de Liemers brengt al het goede uit de streek samen, gemakkelijk en bereikbaar.

Ook uw kerst- en cadeaupakketten zijn bij ons in goede handen!