Liemers Vlees - Streekproducten - Eten

Proef de Liemers is een platform waar lokaal eten wordt samengebracht. Eenvoudig en zonder "toeters en bellen" een deel van uw wekelijkse boodschappen van diverse lokale producenten en leveranciers bestellen en op een van onze locaties afhalen of laten thuisbezorgen. Makkelijk, lekker en dichtbij.

Bezorging binnen (én buiten) de Liemers. Bij bestellen optie "bezorgen" selecteren. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om het bezorgmoment af te spreken. Wij leveren een groot deel van ons assortiment vers of ingevroren. Om de kwaliteit te waarborgen en omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden verzorgen wij de bezorgingen in eigen beheer.

Afhalen? Kijk bij "afhaalpunten" waar dat op dit moment mogelijk is. Selecteer bij uw bestelling uw afhaalpunt en wij informeren u wanneer uw bestelling daar klaarstaat. 

Afhalen van uw bestelling is altijd gratis. Bezorgen? Bestellingen tot en met €50 worden thuisbezorgd voor €10. Besteld u voor meer dan €50? Dan bezorgen wij gratis binnen regio De Liemers (het gebied binnen de IJssel/Oude-IJssel, Rijn en de Duitse grens). Buiten dit gebied? Dan overleggen we graag.

Retailer of restaurateur en geÏnteresseerd in lokale producten in uw assortiment of op de kaart? Neem contact met ons op! Wij verzorgen in samenwerking met onze leveranciers, verwerkers en transporteurs maatwerk in transport, houdbaar & vers assortiment en vleesproducten. Snel en flexibel geleverd.

Eerlijke producten, op een eerlijke manier gepresenteerd, met het verhaal van de producent voorop. Niet alleen lekker, gevarieerd eten maar ook nog zorg dragen voor omgeving, mens en milieu. Proef de Liemers brengt al het goede uit de streek samen, gemakkelijk en bereikbaar.

Ook uw kerst- en cadeaupakketten zijn bij ons in goede handen!

(Uit) eten in De Liemers? Kijk bij (Uit) eten op z'n Liemers voor meer informatie.